Routebeschrijving Baderie Houten

Baderie Houten is gevestigd aan de Maat 1 in Houten. Bekijk hieronder waar u ons kan vinden en plan uw route. 

Met de auto

Vanaf de A27 neemt u de afslag Houten. Vervolgens komt u op "De Staart" en gaat u bij het tweede stoplicht rechtsaf, volg de borden industrieterrein "De Schaft". U rijdt nu op de rondweg van Houten. Hiergaat u bij het derde stoplicht naar links (u rijdt nu om het pand heen) richting het centrum. Vervolgens neemt u de tweede afslag op de rotonde en meteen de eerste afslag naar links  naar "De Maat". U rijdt vervolgens het parkeerterrein van de Steehouder Woongroep op. 

U vindt Baderie Houten op de bovenste verdieping. Indien uw navigatie de straat "De Maat" niet kan vinden is het verstandig om "De Koppeling" intoetsen. 

Met het openbaar vervoer

Het pand van Steehouder Woongroep waarin Baderie Houten gevestigd is, ligt centraal in het oude gedeelte van Houten (Oude Dorp). Houten heeft een eigen station. De bushalte "de Erven/De Schaft"(busnr. 47 en 48) ligt op ca. 5 minuten lopen van het pand. 

Parkeren

Baderie Houten heeft een ruim parkeertterein met 160 gratis parkeerplaatsen. Ons parkeerterrein bevind zich op een a-locatie en is makkelijk bereikbaar. 

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak