Baderie Houten

De Maat 1
3991 AN Houten
030-3400020
info@baderie-houten.nl

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00-18.00 uur
Woensdag 09.00-18.00 uur
Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-21.00 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag Gesloten

Showroom Baderie Houten

Onze showroom is onlangs volledig verbouwd. Kom langs en ontdek de nieuwe Baderie badkamers die wij voor u hebben samengesteld. Of laat u verrassen door de mogelijkheden voor uw nieuwe toiletruimte. Kunt u niet wachten om te starten met inspireren? Vraag dan ons gratis badkamerhandboek boordevol tips aan, zodat u thuis eerst allerlei ideeën kunt opdoen. Wij nemen daarna in de showroom alle tijd voor u om samen de juiste keuzes te maken. 

✓ Ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen van badkamers en toiletten;
✓ Binnen afzienbare tijd een offerte op maat;
✓ 5 minuten rijden van de A27;
 5 jaar garantie op uw badkamer;
 Echte vakmensen;
✓ Klanten beoordelen ons met 5 sterren (Google recensies);
✓ Binnen afzienbare tijd een offerte op maat.

Gratis Baderie tas

Maak online een afspraak en kom langs in onze nieuwe showroom en ontvang een gratis Baderie tas boordevol informatie en inspiratie.

Maak direct een afspraak >

Badkamergarantie

Bij Baderie Houten bieden wij 5 jaar garantie op uw complete badkamer. In het Baderie Garantie Certificaat dat u na het afronden van de installatie van uw badkamer van ons ontvangt, staat alles duidelijk omschreven. U kunt optimaal van uw nieuwe badkamer genieten omdat Baderie Houten werkt met vakmensen die u garanderen dat het geleverde werk ook vakwerk is.

Deskundig advies

Onze badkamerspecialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw droombadkamer. Van het compleet ontwerpen tot het beantwoorden van moeilijke vragen, onze specialisten helpen u graag verder. Bezoek onze showroom of maak alvast een afspraak

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)