Bad eruit, douche erin

Bij Baderie Houten krijgen wij vaak te maken met veranderingen in de levensfase van onze klanten. De wens om een bad te vervangen door een ruime en comfortabele doucheruimte komt dan ook vaak voor. Wij hebben hiervoor de oplossing: Bad eruit, douche erin. Op een slimme en eenvoudige manier passen wij uw badkamer aan en houden we een gedeelte van de badkamer in stand waar u nog zeer tevreden mee bent.  

Badkamer bekijken

Wij adviseren u en realiseren uw badkamer die afgestemd is op uw wensen en behoefte van vandaag en morgen. Zonder een complete badkamerverbouwing. Wilt u meer informatie of deze badkamer bij Baderie Houten bekijken? Maak dan een afspraak bij Baderie Houten of bezoek onze showroom.

Maak direct een afspraak >

Startersbadkamer

Het kopen van een nieuw huis waar nog een en ander aan moet gebeuren is een moment waarin vele keuzes gemaakt moeten worden. Hoe fijn is het om de badkamer eigen te maken zonder ingrijpende verbouwing? Met Bad eruit, douche erin kan dit.

Gezinsbadkamer

Een gezin met kleine kinderen en bad is eigenlijk een must. Worden de kinderen ouder, dan wordt het bad bijna niet meer gebruikt. Deze ruimte kunt u ook anders invullen. Steeds vaker kiezen mensen daarom om het bad te vervallen om een royale doucheruimte te creëren.

Ouderenbadkamer

Bij Baderie Houten adviseren wij voor diegene die een dagje ouder wordt om meer comfort toe te voegen aan de badkamer. Een royale doucheruimte met volop bewegingsvrijheid is comfortabel én veilig. U kunt zo doucheruimte in en uitstappen, zonder problemen.

Maatwerk

Uw wensen zijn het startpunt om te bepalen hoe uw nieuwe doucheruimte eruit komt te zien. Bad eruit, douche erin is geen standaard concept. U kunt zelf nog allerlei keuzes maken. Dat is fijn want op deze manier kunt u zelf bepalen hoe u gaat genieten in uw eigen badkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit allerlei kleuren en motieven. Houdt u van stoer? Dan kiest u voor zwart. Of houdt u het liever rustig? Dan is wit een prima keuze.

Wat krijg ik en wat kost het?

De basis van de Badkamer van morgen bestaat uit:

  • Uw bad wordt verwijderd en de nieuwe douche wordt geïnstalleerd.

Producten van kwaliteitsmerken in de douche:

  • Wandbekleding in circa 20 verschillende kleurdesigns. Topkwaliteit Fibo Trespo wandpanelen speciaal voor in de badkamer. Dus onderhoudsvriendelijk, antibacterieel en natuurlijk 100% waterbestendig.
  • Een betrouwbare douchevloer. Ruime Sealskin douchebak van maar liefst 170 of 180 cm. Gemaakt van hoogwaardig acryl, solide en met optimaal schoonmaakgemak. Desgewenst met anti-slip voor extra comfort en veiligheid.
  • Een Sealskin douchewand met soft-close schuifdeur, draaideur of als inloopdouche.
  • Een Grohe doucheset met luxe douchekop en bijpassende thermostaatkraan. Cool-touch, dus volkomen veilig om vast te pakken.
  • Naar wens uit te breiden met accessoires van Keuco zoals grepen, zittingen en andere accessoires die uw comfort en veiligheid vergroten.

De 'Badkamer van morgen' is incl. installatie al verkrijgbaar vanaf € 3995,-

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

)