Verwarming en ventilatie

Je kunt nog zo'n mooie badkamer hebben, maar als je staat te klappertanden bij het aan- en uitkleden blijft er van die zorgvuldig gekozen luxe weinig over. Aandacht voor warmte dus. Comfortabele warmte. Oogstrelende warmte. Functionele warmte. Gelukkig zijn er volop mooie en slimme systemen verkrijgbaar, die wij natuurlijk perfect voor je installeren. Je hebt de keuze uit vloerverwaming, een radiator via de cv en elektrische verwarming. Overigens is voor een optimaal behaaglijk gevoel ook de juiste ventilatie van belang. 

Keur aan stijlen en kleuren

Van ultrapat plaatsmateriaal tot een multifunctionele handdoekbeugel. Radiatoren in de badkamer combineren het beste van twee werelden: comfort en stijl. Ze zijn in ontelbare kleuren verkrijgbaar en geven je veel ontwerp-vrijheid.

Spiegelverwarming

Het lijkt een detail, maar stel je eens voor: nooit meer beslagen spiegels. Dat is de luxe van spiegelverwarming. Terwijl je doucht, kan je partner zich zonder problemen scheren of opmaken. Heerlijk! 

Ventileren kun je leren

Baden, douchen en stomen.. In een badkamer komt veel stoom vrij. Goede ventilatie zorgt ervoor dat de stoom snel wordt afgevoerd. Als vocht blijft hangen, krijgt je condens op spiegels en tegels. Het tast op termijn het schilderwerk aan en veroorzaakt schimmels. Goede ventilatie voert vocht af en brengt frisse lucht in de badkamer. Een kier onder de deur of roosters in het raam zijn prima, toch is aanvullende ventilatie vaak noodzakelijk. Vraag je badkamermeester naar de mogelijkheden. 

Naar ontwerpen >

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )