Plafonds

Bij het samenstellen van een badkamer wordt het plafond vaak over het hoofd gezien; volkomen ten onrechte natuurlijk. Een perfect afgewerkt plafond met de juiste verlichting zet juist de toon in jouw badkamer!

Fraai en praktisch

Een mooi plafond is bepalend voor de uitstraling van je badkamer. Bij Baderie heb je voor jouw plafond de keuze uit mdf, stuc, aluminium van Luxalon of een spanplafond van KS Plafonds. De aluminium en spanplafonds zijn in vele kleuren verkrijgbaar en zo altijd passend in jouw badkamer. Wanneer je kiest voor een aluminium plafond of spanplafond hoef je geen zorgen meer te hebben over schimmels. Ook scheuren en andere ongemakken behoren tot het verleden. 

Licht en geluid in het plafond

Een verlichtingsplan voor de badkamer is een echte aanrader. Door vooraf na te denken over verlichting, kan tijdens de verbouwing alles moeiteloos worden geïnstalleerd. Te dimmen plafondspots geven de ruimte een sfeervolle en vriendelijke uitstraling. In de badkamer is ook ledverlichting een populaire keuze. Zuinig en verkrijgbaar in verschillende lichtsoorten. Verwerk speakers in plafond of muur en je maakt de beleving helemaal compleet. 

Naar ontwerpen >

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )