Badkamer ontwerpen

U wilt een nieuwe badkamer, maar door de tal van mogelijkheden vindt u het moeilijk om te bepalen wat u nu daadwerkelijk wilt. Hier helpen wij u graag bij. We bespreken samen uw wensen en wij ontwerpen uw droombadkamer. 

Het ontwerpen

De verhoudingen van een badkamer spelen een grote rol bij het ontwerpen. Een badkamer is doorgaans een doordacht en praktisch ingerichte ruimte met aandacht voor detail. Tijdens het ontwerpen adviseren wij u graag over de mogelijke indeling, stijl, materiaal en kleur. U komt samen met onze specialist tot uw eigen droombadkamer. We laten de verschillende ontwerpen zien in een 3D animatie, zodat u een duidelijk beeld krijgt bij het ontwerp. 

Advies

In de showroom kunt u inspiratie op doen voor uw nieuwe badkamer. Het is belangrijk om eerst goed alle mogelijkheden te verkennen en dat kunt u het beste doen door alle verschillende badkamers in de showroom te bekijken. Dit kunt u samen doen met een van onze specialisten, die kunnen eenvoudig de voor- en nadelen toelichten. Verderop in het gesprek komen de ideeën, wensen, smaken en mogelijkheden aan bod. Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met uw budget. U krijgt daarna van ons een offerte en het ontwerp waar u samen met onze specialist naar toe hebt gewerkt. Bij goedkeuring gaan we de realisatie inplannen. 

De realisatie

Bij de realisatie komt veel kijken, zeker als met de nieuwste trends en mogelijkheden rekening wordt gehouden. We komen daarom ook graag eens een kijkje nemen bij u thuis om de situatie helder voor ons te hebben zodat we tijdens de realisatie niet voor verrassingen komen te staan. 

Maak direct een afspraak >

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak

‚Äč )