Ontwerp op maat

Je wil een nieuwe badkamer, maar door de tal van mogelijkheden vind je het moeilijk om te bepalen wat je daadwerkelijk wil. Hier helpen wij jou graag bij. We bespreken samen jouw wensen en wij ontwerpen je droombadkamer. 

Het ontwerpen

De verhoudingen van een badkamer spelen een grote rol bij het ontwerpen. Een badkamer is doorgaans een doordacht en praktisch ingerichte ruimte met aandacht voor detail. Tijdens het ontwerpen adviseren wij jou graag over de mogelijke indeling, stijl, materiaal en kleur. Je komt samen met onze specialist tot jouw eigen droombadkamer. We laten de verschillende ontwerpen zien in een 3D animatie, zodat je een duidelijk beeld krijgt bij het ontwerp. 

Advies

In de showroom kun je inspiratie op doen voor je nieuwe badkamer. Het is belangrijk om eerst goed alle mogelijkheden te verkennen en dat kunt je het beste doen door alle verschillende badkamers in de showroom te bekijken. Dit kun je samen doen met een van onze specialisten, die kunnen eenvoudig de voor- en nadelen toelichten. Verderop in het gesprek komen de ideeën, wensen, smaken en mogelijkheden aan bod. Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met jouw budget. Je krijgt daarna van ons een offerte en het ontwerp waar je samen met onze specialist naar toe hebt gewerkt. Bij goedkeuring gaan we de realisatie inplannen. 

De realisatie

Bij de realisatie komt veel kijken, zeker als met de nieuwste trends en mogelijkheden rekening wordt gehouden. We komen daarom ook graag eens een kijkje nemen bij je thuis om de situatie helder voor ons te hebben zodat we tijdens de realisatie niet voor verrassingen komen te staan. 

Moderne keuken
Landelijke keuken
Klassieke keuken

Mogen wij jouw ontwerp maken?

Ieder badkamer idee is begonnen met een goed doordacht ontwerp. Mogen wij jouw badkamer ontwerpen?

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak