Baderie Houten

De Maat 1
3991 AN Houten
030-3400020
info@baderie-houten.nl

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00-18.00 uur
Woensdag 09.00-18.00 uur
Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-18.00 uur
Zaterdag 09.00-17.00 uur
Zondag Gesloten

Badkamer showroom Houten

Onze badkamer showroom is onlangs volledig verbouwd. Kom langs en ontdek de nieuwe Baderie badkamers die wij voor je hebben samengesteld. Of laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw nieuwe toiletruimte. Kun je niet wachten om te starten met inspireren? Vraag dan ons gratis inspiratiemagazine boordevol tips aan, zodat je thuis eerst allerlei ideeën kunt opdoen. Wij nemen daarna in de showroom alle tijd voor je om samen de juiste keuzes te maken. 

✓ Ruim 40 jaar ervaring in het ontwerpen van badkamers en toiletten;
✓ Binnen afzienbare tijd een offerte op maat;
✓ 5 minuten rijden van de A27;
 5 jaar garantie op jouw badkamer;
 Echte vakmensen;
✓ Klanten beoordelen ons met 5 sterren (Google recensies);
✓ Binnen afzienbare tijd een offerte op maat.

Gratis Baderie tas

Maak online een afspraak en kom langs in onze nieuwe badkamer showroom en ontvang een gratis Baderie tas boordevol informatie en inspiratie.

Maak direct een afspraak >

Badkamergarantie

Bij Baderie Houten bieden wij 5 jaar garantie op jouw complete badkamer. In het Baderie Garantie Certificaat dat je na het afronden van de installatie van je badkamer van ons ontvangt, staat alles duidelijk omschreven. Je kunt optimaal van jouw nieuwe badkamer genieten omdat Baderie Houten werkt met vakmensen die je garanderen dat het geleverde werk ook vakwerk is.

Deskundig advies

Onze badkamermeesters staan voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer. Van het compleet ontwerpen tot het beantwoorden van moeilijke vragen, onze specialisten helpen je graag verder. Bezoek onze showroom of maak alvast een afspraak

 

* = verplicht in te vullen veld

Bezoek onze showroom Maak vrijblijvend een afspraak!

Maak een afspraak